Prăjitură pufoasă - Clementina Cojan
Ingrediente: 200 g margarină Rama Maestro, 1 cană lapte, 1 1/2 cană zahăr, 1 cană făină, 3 ouă, 1 praf de copt, nucă de cocos pentru decor.
Mod de preparare: Se pun într-o cratiţă pe foc margarina, laptele, zahărul şi se dau în clocot. Se dă deoparte şi se lasă să se răcească.
Când s-a răcit, se adaugă gălbenuşurile, făina, praful de copt şi un praf de sare. Se bat şi albuşurile şi se adaugă în compoziţia rezultată.
Se tapetează o formă cu hârtie de copt, se toarnă compoziţia şi se dă la cuptor la foc iute. Se presară cu nucă de cocos şi se taie în forma dorită.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!