Reţetă de primăvară: Deliciu cu portocale

Ultima actualizare:

Pentru cremă: 500 g brânză de vaci, 300 ml frişcă lichidă, 2 pliculeţe întăritor frişcă, 1 portocală, 1 linguriţă esenţă de portocală

Pentru glazură: l suc de portocale acidulat, 2 plicuri praf pentru budincă de vanilie Pentru decor: 100 ml frişcă, bănuţi de ciocolată

Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare şi zahărul. Adaugi gălbenuşurile treptat, coaja şi sucul de portocală şi la final încorporezi făina amestecată cu praful de copt.

Află de aici cum prepari crema, dar şi delicii cu fructe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net