Reţete de la cititori: Biscuiţi digestivi cu miere şi scorţişoară (de post) - Violeta Postolache
Ultima actualizare:
Ingrediente: 100 g tărâţe de ovăz, 100 g făină integrală, 150 g margarină vegetală moale, 100 g miere de albine, 1 linguriţă scorţişoară, 1 linguriţă praf copt.Mod de preparare: Punem într-un vas tărâţele de ovăz, făina, praful de copt şi scorţişoara. Adăugăm margarina moale şi mierea. Frământăm bine cu mâinile până obţinem o compoziţie omogenă. Dăm la frigider pentru cel puţin jumătate de oră. Aplatizăm bila de aluat cu mâna şi o aşezăm pe suprafaţa de lucru pe care am presărat tărâţe de ovăz. Presărăm şi deasupra tărâţe şi întindem foaia cu sucitorul. Decupăm biscuiţii cu o formă. Îi desprindem cu grijă şi îi punem în tavă. Punem biscuiţii în cuptorul încălzit în prealabil şi îi coacem circa 5-10 minute.