Reţete de la cititori: Budincă de legume - Alexandru

Ultima actualizare:

    Budincă de legume
Budincă de legume

Ingrediente: 200 g  telemea, 200 g brânză cu mucegai (eu am folosit Brânza Roquefort ), 200 g caşcaval, 2-3 legături ceapă verde, 10 roşii, 8-10 cartofi albi, 6 ouă, 800 g smântână.

Preparare

Se rade fiecare fel de brânză în parte, se taie legumele rondele, separat se bat ouăle cu smântâna, se unge o tavă cu unt şi se aşează primul strat de cartofi după care se presară ceapa verde şi se continuă cu rondelele de roşii urmând să se pună jumătate din cantităţiile de brânză şi smântână cu ou.

Se repetă acelaşi proces încă o dată. Se pune la cuptor aproximativ 40-60 minute la temperatură ridicată până ce aceasta se rumeneşte. Se serveşte alături cu salată verde. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
stufat de miel cu verdeata 800x600 13961 jpeg
zodii pixabay jpg
1 zodii noroc la bani jpg jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
sorin bontea instagram jpg
Top 3 aspecte cheie in prepararea meselor (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net