Reţete de la cititori: Ceafă de porc cu sos de portocale şi praz – Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Ceafă de porc
Ceafă de porc

Ingrediente: 4 felii de ceafă de porc, praz, 1 pahar de fresh de portocale. Pentru marinat: ulei de măsline, 50 ml vin alb, vegeta, piper alb.

Preparare

Carnea se condimentează, se stropeşte cu ulei de măsline, se pune vinul şi se lasă la marinat 24 ore.

Într-o tavă punem carnea cu sosul format de la marinare, tăiem prazul rondele, punem deaspura şi dăm la cuptor pentru 1 oră (dacă mai este nevoie se mai adaugă apă).

Carnea se întoarce pe ambele părţi . După 1 oră se scoate tava din cuptor, turnăm fresh-ul de portocale peste carne şi mai lăsăm la cuptor pentru 10 minute. Se serveşte cu piure de cartofi şi salată de murături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ten perfect 600x400 jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
stufat de miel cu verdeata 800x600 13961 jpeg
zodii pixabay jpg
1 zodii noroc la bani jpg jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
sorin bontea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net