Reţete de la cititori: Ceafă de porc cu sos de portocale şi praz – Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Ceafă de porc
Ceafă de porc

Ingrediente: 4 felii de ceafă de porc, praz, 1 pahar de fresh de portocale. Pentru marinat: ulei de măsline, 50 ml vin alb, vegeta, piper alb.

Preparare

Carnea se condimentează, se stropeşte cu ulei de măsline, se pune vinul şi se lasă la marinat 24 ore.

Într-o tavă punem carnea cu sosul format de la marinare, tăiem prazul rondele, punem deaspura şi dăm la cuptor pentru 1 oră (dacă mai este nevoie se mai adaugă apă).

Carnea se întoarce pe ambele părţi . După 1 oră se scoate tava din cuptor, turnăm fresh-ul de portocale peste carne şi mai lăsăm la cuptor pentru 10 minute. Se serveşte cu piure de cartofi şi salată de murături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net