Reţete de la cititori: Chec aperitiv cu piept de pui - Melniciuc Oana Cristina
Ultima actualizare:
Ingrediente: 1 kg piept de pui, 400 g ciupercuţe, 4-5 felii de pâine, 5-6 căţei de usturoi, 1 legătură ceapă verde, 1 legătură pătrunjel, 200 ml lapte, 4 ouă, sare şi piper
Preparare
Se trece pieptul de pui prin maşina de tocat împreună cu ciupercuţele şi feliile de pâine înmuiate în prealabil în lapte şi stoarse bine. Se adaugă usturoiul pisat, ceapa verde şi pătrunjelul tocate mărunt şi ouăle. Se condimentează cu sare şi piper, după gust şi se omogenizează bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie pergament. Se nivelează şi se introduce la cuptor pentru o oră. Se poate servi cald, dar şi rece, cu smântână.
Poftă bună!