Reţete de la cititori: Chec cu smântână - Florentina Hij

Ultima actualizare:

PreparareTopeşti zahărul în foarte puţină apă. Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul topit în fir subţire şi baţi în continuare până termini zahărul. Adaugi apoi gălbenuşurile, smântâna şi făina în ploaie amestecată în prealabil cu praful de copt. Într-o tavă de chec unsă şi tapetată cu hârtie de copt torni 3/4 din compoziţie, restul o amesteci cu cacao şi o torni în mijlocul checului pe lungime sau cum doreşti. Dai tava la cuptor circa 25 de minute.Atenţie! Într-o tavă de chec mai mică, checul va ieşi mai înalt dar timpul de coacere va dura mai mult.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net