Reţete de la cititori: Chec cu smântână - Florentina Hij

Ultima actualizare:

PreparareTopeşti zahărul în foarte puţină apă. Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul topit în fir subţire şi baţi în continuare până termini zahărul. Adaugi apoi gălbenuşurile, smântâna şi făina în ploaie amestecată în prealabil cu praful de copt. Într-o tavă de chec unsă şi tapetată cu hârtie de copt torni 3/4 din compoziţie, restul o amesteci cu cacao şi o torni în mijlocul checului pe lungime sau cum doreşti. Dai tava la cuptor circa 25 de minute.Atenţie! Într-o tavă de chec mai mică, checul va ieşi mai înalt dar timpul de coacere va dura mai mult.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net