Reţete de la cititori: Conchiglioni rigati– Brînduşa Aluculesei
Ingrediente:
-2 cepe,
-1 ardei iute,
-50 ml.ulei,
-200 gr.cârnaţi uscat,
-1 piept de pui (500 gr),
-2 linguri pastă de tomate,
-500 gr.conchiglioni rigati,
- o lingură maggi secretul gustului cu gust de legume.
Mod de preparare: Se curată ceapa ,se toacă şi se pune la prăjit în tigaie cu ulei, peste ceapă adăugăm cârnaţii tăiaţi în felii subţiri şi ardeiul iute tăiat fin. Când ceapă este pătrunsă bine adăugăm pieptul de pui tăiat cuburi, amestecăm din când în când şi lăsăm să se pătrundă bine, adăugând maggi secretul gustului. Când pieptul este gata adăugăm pastă de tomate. Dacă pastă este prea consistentă adăugăm şi o cană de apă şi lăsăm cam 5 minute să fiarbă, apoi adăugăm paştele fierte după instrucţiunile de pe ambalaj, lăsăm câteva minute să se pătrundă şi oprim focul. Poftă bună!