Reţete de la cititori: Coroniţă cu căpşune - Maria Angelica Trică

Ultima actualizare:

PreparareSe freacă untul sau margarina cu zahărul şi zahărul vanilat. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se adaugă treptat gălbenuşurile frecate cu smântâna, apoi grişul, făina amestecată cu praful de copt şi amidonul, amestecând în continuu până se obţine un aluat moale. La final, se adaugă albuşurile spumă şi se amestecă uşor pentru omogenizare. Se unge o tavă pentru coroniţă cu unt şi se tapetează cu făină. Aluatul se pune în straturi, alternând cu căpşunele curăţate, tăiate bucăţi potrivite şi scurse foarte bine. Se termină cu un strat de aluat. Tava se bagă la cuptor preîncălzit, timp de o oră. Când este gata, se pudrează cu zahăr pudră vanilat şi se decorează cu căpşune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net