Rețete de la cititori: Desert cu iaurt și căpșuni - Florentina Elena Nagy

Ultima actualizare:

    Desert cu iaurt și căpșuni
Desert cu iaurt și căpșuni

Ingrediente: un pahar mare iaurt, 300 g căpşune, un plic gelatină, 150 g zahăr.

Pentru servit: 150 g căpşune.

Mod de preparare: cele 300 g căpşune şi zahărul se pun pe foc şi se lasă la fiert 15 minute, apoi se strecoară. Se prepară gelatina după indicaţiile de pe pachet şi se amestecă uşor cu fiertura de căpşune. Jumătate din cantitatea de căpşune de servit se taie cât mai mic, iaurtul se bate bine şi se mixează cu fructele. Se repartizează iaurtul în cupe sau pahare şi se toarnă jeleul de căpşune. Se dă la rece pentru 30 de minte şi se serveşte cu restul de căpşune tăiate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la țară GettyImages 1210393477 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
horoscop jpg
image png
cub horoscop bani
image png
image png
gabriela cristea gogosi jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net