Reţete de la cititori: Desert cu mere caramel - Adina Mariana Stoica

Ultima actualizare:

Mod preparare:

Merele se curăţă, se taie cubuleţe, aşezăm într-un castron câte un rând de mere, apoi zahăr şi scorţişoară măcinată, repetăm până când terminăm merele. Se lasă cca 30 minute, până începe să-şi lase zeamă.Între timp pregătim crema de brânză. Frişca se bate până se întăreşte, adăugăm zahărul şi crema de brânză, când este gata, se lasă la rece, până cameralizăm merele.Merele se pun într-un vas pe foc mic, se adaugă untul, amestecăm continuu până se formează caramelul, untul trebuie să fie topit. Odată legate, se ia de pe foc şi se lasă la rece. Pentru a le pune în cupe sau pahare, procedăm astfel:Punem un rând de mere caramelizate, un rând de cremă, până finalizăm compoziţiile.Lăsăm la rece aproximativ o oră după care se poate servi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net