Rețete de la cititori: Desert Emiliano – Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

    Desert Emiliano
Desert Emiliano

Ingrediente:1 pachet aluat foietaj, 1 cutie cremă vanilie, frişcă lichidă.

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se lasă la dezgheţat la temperatura camerei apoi se taie dreptunghiuri care se coc la foc potrivit până se rumenesc. După ce sunt scoase din cuptor se lasă la răcit şi se taie în două.

Crema se prepară conform instrucţiunilor de pe plic iar frişca se bate spumă tare. Se pune într-un poche crema şi se umple foietajul apoi se pune frişcă şi se acoperă cu jumătatea cealaltă de foietaj. Se pudrează zu zahăr pudră şi după plac cu fulgi de migdale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net