Reţete de la cititori: Dovlecei umpluţi la cuptor - Brînduşa Aluculesei
Ultima actualizare:
Ingrediente: 3 dovlecei, 2 roşii mari, 300 g salam uscat, 200 g brânză topită cu şuncă marca Delaco, 1 lingură maggi secretul gustului cu gust de găină, 2 ouă, ½ linguriţă de piper măcinat.
Mod de preparare
Se taie dovleceii în două pe lungime şi se scoate miezul pe care îl punem într-un vas, tăiem capacelele la roşii şi scoatem totul din ele şi adăugăm peste miezul de dovlecei, adăugăm şi maggi, ouăle, piperul măcinat şi le omogenizăm bine. Apoi aşezăm în tavă hârtie de copt, peste hârtie punem dovleceii şi roşiile şi punem salam uscat tăiat cubuleţe mici, apoi luăm cu o lingură compoziţie şi umplem dovleceii şi roşiile aşezăm apoi câte o felie de brânză topită şi ornăm cu mici bucăţele de roşii.