Reţete de la cititori: Drob de pui – Nicoleta Dincă

Ultima actualizare:

    Drob «altfel»
Drob «altfel»

Ingrediente pentru aluat:

  • 300 g făină albă
  • 150 g margarină sau unt rece
  • 1 ou
  • 3 linguri apă rece
  • un praf de sare
  • Pentru umplutură:
  • 1 kg ficat de pui
  • o jumătate de pâine înmuiată în lapte şi scursă
  • 2 ouă
  • o legătură usturoi verde
  • o legătură mărar verde
  • sare,piper
  • 3 ouă fierte tăiate jumătăţi

Mod de preparare

1.Într-un castron punem ingredientele pentru  aluat şi frământăm bine până nu se mai simte margarina. Întindem o foaie şi o aşezăm într-o tavă lungă de chec sau cozonac. Oprim puţin aluat pentru a face făşiile de deasupra drobului. Dăm la frigider tava.

2.Fierbem ficăţeii, îi spumăm şi îi trecem sub un jet de apă rece. ÎI tocăm grosier, adăugăm pâinea înmuiată, sare, piper şi verdeaţă tocată fin. Adăugăm şi ouăle.

3.Punem jumătate de compoziţie în tavă, punem jumătăţile de ouă în centru,

pe lungul tăvii, şi apoi cealaltă jumătate de compoziţie. Deasupra punem pe latul tăvii făşiile de aluat. Introducem la cuptor  timp de 30 de minute, la 180 de grade

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net