Reţete de la cititori: Dulceaţa din flori de salcâm - Violeta Postolache

Ultima actualizare:

Mod de preparare

Culegem crenguţele cu flori de salcâm. Mare atenţie la albine! Desprindem floricelele de pe ciorchine. La clătim bine în câteva ape.Facem un sirop din apă şi zahăr. Când clocoteşte adăugăm florile de salcâm, zeama de lămâie şi zahărul vanilat.Lăsăm să fiarbă până capătă consistenţa mierii. Ca să facem proba punem câteva picături pe o farfurie. Dacă se împrăştie pe toată suprafaţa farfuriei dulceaţa mai trebuie fiartă. Dacă se adună ca nişte cristale, dulceaţa este gata.Turnăm dulceaţa fierbinte în borcanele curate, înfiletam bine capacul şi le întoarcem cu fundul în sus până se răcesc. Această operaţiune are rol de a împiedica pătrunderea aerului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net