Retete de la cititori: Foi cu miere / Adriana Szerepi

Ultima actualizare:

Preparare

Se frământă un aluat fraged şi moale care nu trebuie să fie lipicios, se împarte în 4 şi se coc 4 foi pe fundul tăvii. Crema: se face un pep din 1 cană de lapte, 2-3 linguri de făină, acestea se fierb până se îngroaşă şi se lasă la răcit. 200 g unt se spumeaza cu 200 g zahăr pudră după care se adaugă pepul răcit. Se dă pe răzătoarea mică coaja de la o lămâie şi se stoarce zeama care se adaugă în cremă.Asamblare: se împarte crema în 2 părţi egale. Se pune o foaie, peste ea jumătate de cremă pe care o întindem, iar o foaie, apoi un borcan de gem care nu curge, nu conteaza de care e, iar o foaie, apoi restul de cremă şi la sfârşit ultima foaie. Deasupra se pune zahăr pudră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net