Reţete de la cititori: Foietaj cu piersici - Oana Epure
Ingrediente: 1 pachet foietaj, 1 borcan de piersici în compot.
Crema: 130 g zahăr, 500 ml lapte, 50 g amidon de porumb, 4 gălbenuşuri Mod de preparare: Pentru cremă se amestecă toate ingredientele şi se pun pe foc mic şi se amestecă până se îngroaşă.Se taie pătrate din foietaj iar în interiorul acestora se mai decupează încă un pătrat şi se înţeapă cu furculiţa pentru a nu creşte.
Pătratul mic se unge cu cremă şi se aşează bucăţi de piersici.
Se dă la cuptor până creşte foietajul
Câştigă o supertigaie
Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie. Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu o super-tigaie oferită de www.vasepentrugatit.ro.