Reţete de la cititori: Fursecuri cu banane şi cocos - Bianca Raluca Panazan
Ultima actualizare:
- INGREDIENTE
- 2 banane coapte
- 2 albuşuri de ou
- cocos cât cuprinde
- esenţă de vanilie (opţional)
- 1 praf de sare
Mod de preparare
Albuşurile se bat cu un praf de sare până devin spumă. Bananele se curată de coajă, cu o furculiţă se pisează şi se adaugă peste albuşurile bătute spumă. Se amestecă cu o spatulă, se adaugă esenţa de vanilie şi se pune puţin câte puţin nucă de cocos. Compoziţia nu trebuie să fie foarte tare, dar nici foarte moale. Într-o tavă se pune hârtie de copt, iar cu o lingură se ia din compoziţie şi se pun uşor în tavă. Se dă la cuptor pentru circa 10 minute şi se face testul cu scobitoarea. Poftă bună!