Reţete de la cititori: Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea

5 noiembrie 2018
image
Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea

Aluculesei Brînduşa ne-a pregătit fursecuri cu nucă de cocos şi bezea.

Ingrediente pentru fursecuri:

  -1 cană de făină de grâu 300 g,

  -100 g margarină,

  -2 ouă,

  -200 g nucă de cocos,

  -2 linguri de zahăr,

  -50 ml.vin.

Ingrediente pentru bezea:

  -2 albuşuri,

  -2 linguri de zahăr,

  -1 lingură de zahăr vanilat,

  -ornamente în formă de inimioare,

  -2-3 picături de colorant alimentar.

Mod de preparare Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea:

Se pune făină de grâu într-un vas şi se adaugă peste ea margarină, ouăle, nuca de cocos, zahărul şi vinul şi se face un aluat fraged pe care îl vom pune la frigider şi îl vom lasă cel puţin o oră. Scoatem aluatul îl întindem sub formă de foaie şi decupăm diferite forme, pe care le aşezăm pe o foaie cerată în tavă.

Punem la mixat albuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat şi mixăm până obţinem o pastă foarte densă,adăugăm câteva picături de colorant alimentar şi continuăm mixarea.

Punem crema de bezea într-un posh şi ornăm biscuiţii apoi presurăm ornamente sub formă de inimioare şi dăm tavă la cuptor la foc iute pentru 15 minute.Să aveţi poftă dragilor!

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg