Rețete de la cititori: Gogoşari copţi, umpluţi cu caşcaval şi ou - Roxana Ciobanu

image
Gogoșari cu ou

Ingrediente: 4 gogoşari (de preferat mai mari), 4 ouă, 100 g caşcaval, sare

Piper, 1 cubuleţ de unt, mărar uscat, busuioc uscat.

Mod de preparare:Coacem gogoşarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriţi voi), îi punem într-o cratiţă, presărăm sare, îi acoperim şi îi lăsăm acolo până se răcesc. Nu îi coaceţi foarte tare pentru că riscaţi să se rupă când îi curăţaţi.După ce s-au răcit, îi curăţăm uşor de pieliţă, le scoatem cotorul şi seminţele.Ungem un vas termorezistent cu unt.Caşcavalul îl dăm pe răzătoarea cu ochiuri mici.În fiecare gogoşar punem caşcaval ras, apoi spargem câte un ou.

Presărăm sare, piper, puţin mărar şi busuioc uscat.Introducem gogoşarii în cuptorul încins, la o temperatură potrivită, până ouăle sunt făcute, cam 20 de minute durează.Când sunt gata îi scoatem şi îi servim calzi.Poftă bună!

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg