Rețete de la cititori: Gogoşari copţi, umpluţi cu caşcaval şi ou - Roxana Ciobanu

Ultima actualizare:

    Gogoșari cu ou
Gogoșari cu ou

Ingrediente: 4 gogoşari (de preferat mai mari), 4 ouă, 100 g caşcaval, sare

Piper, 1 cubuleţ de unt, mărar uscat, busuioc uscat.

Mod de preparare:Coacem gogoşarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriţi voi), îi punem într-o cratiţă, presărăm sare, îi acoperim şi îi lăsăm acolo până se răcesc. Nu îi coaceţi foarte tare pentru că riscaţi să se rupă când îi curăţaţi.După ce s-au răcit, îi curăţăm uşor de pieliţă, le scoatem cotorul şi seminţele.Ungem un vas termorezistent cu unt.Caşcavalul îl dăm pe răzătoarea cu ochiuri mici.În fiecare gogoşar punem caşcaval ras, apoi spargem câte un ou.

Presărăm sare, piper, puţin mărar şi busuioc uscat.Introducem gogoşarii în cuptorul încins, la o temperatură potrivită, până ouăle sunt făcute, cam 20 de minute durează.Când sunt gata îi scoatem şi îi servim calzi.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
culoare zodii jpg
supa jpg
masca ten jpg
image png
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop jpeg
Cum să menții aerul curat în bucătărie  Sfaturi și soluții eficiente jpg
IMG 3157 PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net