Reţete de la cititori: Gogoşi cu flori de salcam - Diana Barbu

Ultima actualizare:

Preparare

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se bat spumă cu zahărul, sarea şi esenţele. Treptat se adaugă gălbenuşurile, laptele şi făina, până ajunge ca un aluat de chec, un pic mai gros. La final se adaugă şi florile de salcâm (curăţate bine de gâze şi spălate - eu le-am ţinut în apă câteva ore). Aluatul astfel obţinut, se prăjeşte în tigaia încinsă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net