Retete de la cititori: Gogosi vanilate / Clementina Cojan

Ultima actualizare:

Preparare

Se pune făina cernută într-un castron. Se face o adâncitură în mijlocul acesteia, unde se pune drojdia dizolvată în puţin lapte şi o linguriţă de zahăr. Se lasa 5 minute, apoi se adaugă ouăle bătute, coaja de lămâie, zahărul şi laptele călduţ. Se frământă până când se obţine un aluat potrivit de tare. La final, se adaugă uleiul şi se mai frământă până când aluatul nu se mai lipeşte de mâini. Se lasă să dospească aluatul într-un loc cald, 45 minute. După ce a crescut, se întinde aluatul şi se decupează gogoşi cu ajutorul unui pahar. Se coc pe ambele părţi, în baie de ulei. Se scot pe şerveţele absorbante. Se dau prin zahăr pudră vanilinat.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net