Retete de la cititori: Iepure la cuptor cu legume

Ultima actualizare:

Preparare

Iepurele fără cap şi organe se spală şi se pune într-o tavă, pe spate. Legumele se trec pe sub jet de apă, se pun într-un castron şi se condimentează, apoi umplem iepurele, adăugăm foile de dafin şi îl închidem cu scobitori pentru a nu cădea din el legumele, îl punem „pe burtă" şi adăugăm ceapa tăiată foarte mărunt, ulei, o ceşcuţă apă, 1 pahar vin alb şi îl dăm la cuptor.Într-o tigaie cu puţin ulei încins punem morcovii trecuţi pe sub un jet de apă, pentru a-i sota cu puţin chimen. În altă tigaie sotăm fasolea.Când este aproape gata iepurele se scoate şi se adaugă usturoiul tocat foarte mărunt, se mai lasă cam 10 minute, după care se scoate şi se aşează pe un platou, iar lângă aşezăm morcovii şi fasolea sote. Putem servi cu mujdei de usturoi şi un pahar de vin.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net