Retete de la cititori: Inghetata cu rubarba si capsune / Simona Patras

Ultima actualizare:

Mod de prepapare:Rubarba, căpşunile spălate se dau prin robot, apoi se amestecă cu zahărul şi se lasă 30 minute la rece.Punem pe foc rubarba, căpşunele, păstaia de vanilie despicată şi lăsăm să fiarbă 5 minute.După ce a fiert lăsăm să se răcească puţin, apoi adăugăm frişca lichidă şi omogenizăm bine compoziţia.Amestecul obţinut se pune la congelator, iar după câteva ore scoatem îngheţata din frigider şi amestecăm foarte repede 5- 6 minute, apoi dăm din nou la rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net