Reţete de la cititori: Mâncărică de ceapă cu limba de porc - Aluculesei Brînduşa

Ultima actualizare:

    Mâncărică de ceapă cu limbă de porc
Mâncărică de ceapă cu limbă de porc

Ingrediente:

  • -1,5 kg.limbă de porc,
  • -4-5 cepe potrivite,
  • -2 cutii roşii ,
  • -1 lingură maggi secretul gustului cu gust intensavor de legume,
  • -1 vârf de cuţit de piper măcinat,
  • -3 foi de dafin,
  • -2 morcovi,
  • -2 rădăcini de pătrunjel,
  • -2 rădăcini de păstârnac,
  • -1 lingură de făină de grâu,
  • -1 ardei gras roşu.

Mod de preparare

Pentru pastă de roşii: Se pun conservele în robot, le mixăm bine , adăugăm o lingură de făină de grâu, o căniţă mică de apă şi omogenizăm bine compoziţia.

Pentru mâncărică:

Se pune apă la fiert într-o oală, când apa clocoteşte punem câte o limbă în apă pentru câteva secunde , apoi o scoatem şi o curăţăm de pieliţă, facem aşa cu toată cantitatea. Le clătim cu apă rece, le tăiem felii şi le punem într-o oală la fiert, peste carne adăugăm rădăcinoasele date prin răzătoare, ardeiul tocat mărunt şi ceapa tocată, adăugăm maggi, apă cât cuprinde, foi de dafin, piper măcinat, punem un capac pe oală şi fierbem totul la foc mic, se poate fierbe şi la cuptor. Când totul este fiert adăugăm pastă de roşii şi amestecăm câteva minute, apoi oprim focul. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net