Reţete de la cititori: Melcişori de post - Mihaela Grigore

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Se amestecă bine drojdia cu făina. Se diluează mierea în apă şi se adaugă margarina topită. Acest amestec îl turnăm peste făină şi frământăm bine până obţinem un aluat de consistenţa plastelinei. Se lasă la dospit până îşi dublează volumul, apoi se întinde o foaie pe care presărăm miezul de nucă amestecat cu zahărul. Se rulează cât mai strâns, ca pe o ruladă şi se taie rulouri egale. Se pun în picioare în tava tapetată cu hârtie pentru copt şi se lasă 30 minute să crească. Se ung cu un sirop din apă cu zahăr şi se dau la cuptor până se rumenesc. Când sunt gata se ung cu acelaşi sirop din apă cu zahăr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
image
actualitate.net
image
actualitate.net