Reţete de la cititori: Minibavareze cu căpşuni - Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

Preparare1. Se aleg câteva căpşune coapte, se curăţă de codiţe, se spală şi se mărunţesc apoi se pun la fiert cu zahărul 5 minute, după care se pasează cu un mixer. Se lasă să se răcoarească după care se încorporează şi gelatina hidratată în apă rece apoi topită la bain marin.2. Smântâna scoasă de la rece se mixează la viteza maximă până se leagă ca o frişcă, apoi se încorporează în piureul de căpşune.3. Se împarte compoziţia în formele de minibavareze apoi se aşează câte un biscuit deasupra. Se dă la rece cel puţin 2 ore.4. Se sparg alunele şi miezul se prăjeşte 3 minute la microunde după care se sfarmă în bucăţi mai mărişoare. Ciocolata se topeşte şi ea cu o lingură de lapte.5. După două ore se răstoarnă minibavarezele pe un platou şi se servesc decorate cu ciocolată şi alune zdrobite, alături de bucăţi de căpşune.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net