Rețete de la cititori: Nuci umplute – Gabriela Antici

Ultima actualizare:

    Nuci umplute
Nuci umplute

Ingrediente: aluat 200 g untură 3 ouă 100 g zahăr 7 linguri ulei 1 esență rom 1 plic amoniac 2-3 linguri oțet coajă de portocală rasă făină crema 1 pachet unt 100 g zahăr pudră 2 linguri cacao esenta rom 1 lingură nucă măcinată miezul de la coji

Aluatul: mixăm ouăle cu zahărul, adăugam uleiul și mixăm. După adăugăm amoniacul stins cu oțet, esența, coaja de portocala rasă, untură si faina cat cuprinde până iese un aluat ușor de modelat. Invelim în folie alimentara și dăm la rece 30 min

Din aluat formăm biluțe care le așezăm in forma inchisa incălzită. Procedăm la fel până terminăm tot aluatul (unde este nevoie scobim cojile)

Crema: Mixăm untul cu zahărul apoi adăugăm restul de ingrediente. La sfârsit măcinam miezul de la coji și îl adăugăm în cremă.

Omogenizam și umplem cojile cu cremă.

Le dăm la frigider câteva ore după care le dăm prin zahar pudră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Pasca FOTO Shutterstock jpg
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net