Reţete de la cititori: Pâine de mălai - Clementina Cojan

Ultima actualizare:

Într-un vas se amestecă mălaiul, făina şi sarea. Drojdia se fărămiţează şi apoi se desface cu puţină apă călduţă. Se face o adâncitură în făină, se pune drojdia. Se adaugă şi apă, se amestecă şi apoi se frământă pentru a se obţine un aluat omogen. Se pune uleiul şi se frământă în continuare. Se acoperă şi se lasă la crescut o oră. I se dă forma tăvii în care urmează a fi copt şi se pune în tava tapetată cu faină. Se lasă la crescut în tavă timp de o oră. Se unge pâinea cu apă, se presară mălai şi se coace 20 min. Poftă bună! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net