Rețete de la cititori: Paste cu crenvuști și morcovi - Panazan Bianca Raluca
Ingrediente: penne 2 morcovi potriviti 1 ceapa rosie 2 crenvusti de porc sau pui 1 cana de pasta de tomate 1 felie de cascaval hochland ulei de masline sare/piper alb/busuioc
Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste,se adauga putina sare,se lasa sa fiarba timpul care scrie pe cutie.
Intr-o tigaie se pune ulei de masline,morcovii taiati feliute subtiri,si ceapa taiata solzisori.Se lasa cateva minute sa se caleasca,dupa care adaugam crenvustii taiati rondele si pasta de tomate.
Se lasa la fiert pana cand ceapa si morcovul s-au inmuita,daca este nevoie se adauga si putina apa.
Pastele se scurg de zeama si se adauga peste sosul format,si rupem cascavalul si il punem deasupra,punem si condimentele si lasam 5 minute pe foc.
Se servesc cu parmezan ras.