Reţete de la cititori: Pizza cu vinete - Violeta Postolache

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Tăiem vânăta felii cât mai subţiri. Le presărăm cu sare şi le lăsăm să se scurgă.Le punem pe grill-ul uns cu două linguri de ulei de măsline şi le lăsăm să se facă pe ambele părţi.Curăţăm usturoiul, îl pisăm şi îl amestecăm cu sosul. Eu am folosit ketchup făcut în casă. Pregătim aluatul. Aici găsiţi explicaţii în imagini pas cu pas. Întindem o foaie rotundă şi o punem în tava tapetată cu hârtie de copt. Înţepăm pe toată suprafaţa cu o furculiţă ca să nu se umfle la copt.Întindem sosul pe toată suprafaţa.Radem jumătate din cantitatea de pecorino peste sosul cu usturoi. Pecorino romano este o brânză italiană de oaie tare şi sărată, ce înlocuieşte de multe ori parmezanul. Dacă nu aveţi pecorino puteţi folosi parmezan, mozzarella, caşcaval, chiar şi o telemea de oi sărată şi bine uscată.Punem vinetele pe toată suprafaţa şi presărăm pătrunjelul şi busuiocul rupte bucăţele.Radem din nou deasupra restul de pecorino. Dăm la cuptor până ce pizza se rumeneşte uşor pe fund.Decorăm cu frunzuliţe de busuioc pentru un plus de gust şi de culoare şi servim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net