Reţete de la cititori: Pizzete de vinete cu roşioare - Daniela Andrei
Ultima actualizare:
Ingrediente:
una-două vinete subţiri
200 gr caşacal
un bol cu roşioare mici
3-4 căţei de usturoi
câteva frunzuliţe de busuioc
3-4 linguriţe cu ulei de măsline
sare după gust
Preparare: Spălăm vinetele, le feliem şi le presărăm cu sare după gust. Le coacem pe tava de aragaz cât să se rumenească uşor pe ambele părţi. Trecem caşcavalul prin răzătoare.
Aşezăm pe fiecare felie de vânătă câte o linguriţă de caşcaval, câteva roşioare, usturoiul şi busuiocul tocate mărunt.
Le aşezăm într-un vas de copt, le stropim cu ulei şi le coacem pentru 10-15 minute.
Cât sunt încă calde, mai presărăm puţin caşcaval ras şi busuioc tocat. Calde sau reci, sunt foarte gustoase.
Poftă bună!