Reţete de la cititori: Plăcintă cu vişine – Cornelia Dinu

Ultima actualizare:

Preparare

Se amestecă într-un castron untul cu zahărul pudră. Se adaugă gălbenuşurile şi se amestecă bine până la încorporare. Se adaugă praful de copt, stins cu zeama de lămâie, laptele, făina, amidonul şi albuşurile bătute bine. Se toarnă trei sferturi din compoziţie într-o tavă, unsă şi tapetată cu făină şi se pun deasupra vişinele fără sâmburi. Puteţi folosi atât vişine proaspete, cât şi din compot. Ce a mai rămas din aluat se întinde deasupra. Eu îl pun ca pe nişte franjuri, pentru ca din loc în loc să se vadă umplutura, ceea ce o face să fie foarte frumoasă.  Se coace aproximativ 35-40 min la 220 grade. Se lasă la răcit o oră şi abia apoi se scoate din tava. Se poate servi cu ingheţată de vanilie alături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net