Reţete de la cititori: Prăji multicoloră cu fructe - Anişoara Ursan
Preparare1. Se prepară blaturile separat în 2 tăvi, mixând albuşurile cu un praf de sare şi zahărul, gălbenuşurile frecate cu uleiul se adaugă peste albuşuri, se adaugă şi coaja rasă apoi făina. Se coc în tăvi tapetate cu hârtie pentru copt câte 20 minute la foc potrivit. Se desprind blaturile de pe hârtie şi apoi se taie fiecare în câte 2 jumătăţi egale.2. Se dau la blender căpşunile coapte, spălate şi zvântate apoi piureul obţinut se amestecă cu un plic de gelatină hidratată în 100 ml apă rece şi apoi topită la bain marin.La fel se procedează şi cu piureul din pulpă de mandarine.Într-o tăviţă mai înaltă şi de dimensiunea blaturilor aşezăm primul blat apoi turnăm piureul de căpşuni, acoperim cu al doilea blat, presând uşor cu mâna, turnăm piureul din mandarine, acoperim cu al treilea blat. Deasupra turnăm piureul de kiwi pe care l-am dat într-un clocot, amestecat cu praful de tort gelle. Lăsăm la rece 2 ore apoi porţionăm şi decorăm cu fructe prăjitura.