Reţete de la cititori: Prăjitură cu biscuiţi - Melniciuc Oana Cristina
Ultima actualizare:
Ingrediente: 500 g biscuiţi obişnuiţi, 300 g rahat colorat, 200 g stafide, 2 linguriţe de cacao, 1 pachet de margarină, 200 ml apă, 3 foi de napolitană.
Preparare
Se fărâmiţează biscuiţii cu sucitorul, apoi se taie rahatul bucăţele, după care se amestecă cu biscuiţii, stafidele şi linguriţele de cacao. Într-o cratiţă separat se topeşte margarina, după topire se adaugă 200 ml apă şi se lasă să dea în clocot, apoi se ia de pe foc pentru răcire. După ce s-a răcit, se amestecă cu compoziţia de biscuiţi, rahat, stafide şi cacao, până se omogenizează. Cu această cremă se umplu foile de napolitane şi apoi dăm la frigider pentru o oră.
Poftă bună!