Reţete de la cititori: Prăjitură cu ness şi migdale

Ultima actualizare:

Preparare

Blat: Se freacă 4 gălbenuşuri cu zahărul, făina şi migdalele (nucile). Albuşurile se bat spumă şi se toarnă peste compoziţia de mai sus. Se toarnă foarte încet într-o tavă tapetată cu ulei şi făină. Se coace şi se lasă la răcit.Crema: Se freacă untul, zahărul pudră, nessul şi 1 gălbenuş. Se toarnă crema rezultată peste blatul rece. Se poate orna cu migdale mărunţite, nucă pisată,  ciocolată rasă sau nucă de cocos.Porţii:12Preparare: 30’Coacere: 45’

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net