Retete de la cititori: Prajitura de vis / Adriana Szerepi
PreparareFoile: batem albuşurile cu un praf de sare, apoi adăugăm zahărul iar la final cocosul amestecat cu făina. Compoziţia o împărţim în 2 şi coacem 2 foi. Se pot împărţi cantităţile în 2 de la început.Crema: mixăm gălbenuşurile cu zahărul şi vanilia până se albesc, adăugăm laptele apoi punem pe baie de abur circa 10 minute. Se lasă la răcit. Untul la temperatura camerei se spumează şi în el adăugăm treptat câte o lingură din crema de ou amestecând după fiecare. Această cremă se împarte în 3.Topim ciocolata pe abur cu cele 4 linguri de ulei.Pregătim cafeaua pe care o îndulcim şi adăugăm coniacul sau lichiorul.Asamblare: foaie de cocos - 1/3 cremă de ou - un rând de biscuiţi trecuţi prin cafeaua cu coniac- ciocolata topită (după stratul de ciocolată se dă la frigider până se întăreşte ciocolata) -1/3 cremă de ou - a doua foaie cu cocos-1/3 cremă de ou- decor.