Reţete de la cititori: Prăjitura «Tăvălica» - Maria Angelica Trică

Ultima actualizare:

Glazura: 250 g zahăr, 250 g margarină sau unt, 4 linguri lapte, 50 g cacao,3 linguri rom, 200 g nucă măcinată, cocos sau drajeuri colorate.

  Preparare: se bate cu mixerul oul cu zahărul, apoi se pune margarina şi mierea topite, se adaugă laptele, făina, iar la sfârşit bicarbonatul stins cu puţin oţet sau zeamă de lămâie. Se tapeteaza o tavă de dimensiuni:25 x 35 cm cu hârtie de copt şi se toarnă compoziţia. După ce s-a copt blatul se lasă să se răcească şi apoi se taie în pătrăţele. Glazura se pregăteşte astfel: într-o crăticioara se pune zahărul, margarina, laptele, cacaua şi se lasă pe foc până se omogenizează. Se dă deoparte şi se pune romul. Fiecare pătrăţică se dă prin glazura de ciocolată, după care se tăvăleşte prin nucă, nucă de cocos sau drajeuri colorate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net