Reţete de la cititori: Pulpă de porc în sos de vin cu ciuperci - Daniela Stângaciu

Ultima actualizare:

Preparare

Pulpa de porc o feliem şi o frăgezim cu bătătorul de carne şi o presărăm cu sare şi piper negru proaspăt măcinat. Dăm la rece pentru o oră.Ceapa o curăţăm şi o tăiem cubuleţe.

Într-o tigaie teflonată topim untul şi frigem carnea preţ de câteva minute pe ambele părţi. Scoatem carnea din tigaie şi adăugăm ceapa cubuleţe. Călim ceapa până se înmoaie, adăugăm supa de pasăre, vinul şi punem în tigaie carnea de porc. Adăugăm ciupercile scurse şi feliate, usturoiul tăiat felii şi sucul de roşii.

Dacă este nevoie completăm cu supă sau cu apă. Potrivim de sare după gust şi lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic până carnea se înmoaie. Când carnea este fragedă adăugăm smântâna şi pătrunjelul verde. Servim cu orez preparat după reţeta clasică, respectiv la o cantitate de orez adăugăm 2 cantităţi de apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net