Reţete de la cititori: Pulpă de vită în sos – Daniela Andrei

Ultima actualizare:

    Pulpă de vită în sos
Pulpă de vită în sos

Ingrediente

1 kg pulpă de vită4-5 morcovi potriviţiun ardei capia marecâţiva căţei de usturoifrunzuliţe de busuioc verde200 ml supă de vită150 ml suc de roşii/bulionsare după gust3-4 linguri cu ulei

Mod de preparare: Curăţăm carnea de pieliţă, o spălăm în apa rece până ce rămâne curată şi o punem la fiert atât cât este necesar. O scurgem apoi de apă şi o trecem printr-un jet de apă fierbinte pentru a elimina resturile din timpul fierberii.

Într-o crăticioară adăugăm uleiul, carnea de vită şi legumele (morcovul, ardeiul şi usturoiul tocate după bunul plac). Le călim uşor, după care adăugăm supa de vită şi fierbem totul până dă în clocot. Sărăm după gust, colorăm cu suc de roşii/bulion şi continuăm fierberea până ce sosul format capătă densitate. După ce oprim focul, presărăm busuiocul verde, tocat.

Se serveşte caldă, cu mămăliguţă. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net