Reţete de la cititori: Ruladă de pui cu legume - Antici Gabriela
Ultima actualizare:
Ingrediente: 1 piept de pui, 200 g amestec de legume, sare, piper, rozmarin, boia de ardei, 50 ml vin, 100 ml apă.
Preparare
Tăiem pieptul de pui în felii pe care le batem cu ciocanul pentru şniţele. Le condimentăm cu sare şi piper. Adăugăm 2 linguri de legume pe felia de şniţel şi rulăm cât mai strâns.
În tava unsă cu ulei le aşezăm cu partea în jos ca să nu se desfacă în timpul coacerii.
Într-un bol am amestecat boiaua de ardei, sarea, piperul, un pic de ulei şi am uns fiecare ruladă.
Adăugăm rozmarinul, vinul şi apă în tavă. Acoperim cu folie de aluminiu şi dăm la cuptorul încălzit.
Cu circa 5 minute înainte să scoatem tava, luăm folia pentru a se rumeni puţin deasupra.
Lăsăm să se răcească câteva minute înainte să tăiem felii.