Reţete de la cititori: Rulouri cu garnitură «a la clem» - Cojan Clementina
Ultima actualizare:
Ingrediente: un piept mare de pui,10 felii şuncă, 10 felii caşcaval, 3 ouă, făină, pesmet, sare, piper.
Pentru garnitură: 1kg cartofi, roşii, ardei.
Preparare: Feliezi pieptul de pui, iar bucăţile obţinute se bat puţin cu ciocanul pentru şniţele. Pe fiecare bucată de carne punem o bucată de şuncă şi una de caşcaval. Rulăm şi le prindem pe fiecare cu scobitori. Batem ouăle cu sare şi piper. Trecem fiecare rulou prin compoziţia de ouă şi apoi prin amestec de făină şi pesmet. Prăjim rulourile în ulei încins şi le scoatem pe hârtie absorbantă. Separat, pregătim garnitura de cartofi prăjiţi sau natur, la alegere. Poftă bună!