Retete de la cititori: Rulouri de pui / Dinu Maria Otilia

Ultima actualizare:

PreparareSe taie pieptul de pui în două şi apoi se despică în 4. Se fac două „paturi" de piept de pui şi se umplu cu fâşii lungi de şuncă, morcov fiert în prealabil, caşcaval fâşii şi castraveţi în oţet. Toate sunt tăiate fâşii şi se aşează pe pieptul de pui întins bine, apoi se rulează.

Se bat ouăle cu făina şi sare făcându-se o compoziţie mai groasă ca pentru clătite, poate un pic şi mai groasă. Se dau rulourile prin făină, compoziţia din ou, făină şi sare şi se pun în ulei incins, lăsându-se la foc moderat. Când sunt gata se aşează pe un şervet iar la răcire se taie felii.

Pentru ca aceastea să stea prinse bine în timpul prăjirii este indicat să folosiţi două scobitori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net