Reţete de la cititori: Tartă cu ouă de prepeliţă - Alina Bantoi

Ultima actualizare:

Preparare:Îmbrăcăm forma de tartă unsă în prealabil cu unt, cu aluatul de foietaj, înţepăm aluatul cu furculiţa din loc în loc. Două cepe verzi tăiate rondele le călim în puţin unt şi le aşezăm apoi peste aluat. Mezelurile le tăiem cubuleţe sau fideluţă şi le punem peste ceapa verde. Cele 2 ouă de găină le batem bine cu smântâna, condimentăm cu sare şi piper şi distribuim uniform peste tartă. Deasupra punem caşcaval sau parmezan date pe găurile mari de la răzătoare şi peste toate spargem câte un ouşor de prepeliţă din loc în loc. Ornăm cu rondele de ceapă verde şi printre ouşoare, cu felii de mozzarela. Dăm tava la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute până se formează deasupra o crustă frumoasă aurie, ouăle de prepeliţă sunt coapte iar mozzarela topită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net