Reţete de la cititori: Tocană de iepure - Rodica Mihai

Ultima actualizare:

Preparare

Se spală pulpele, se şterg cu un prosop .Se curăţă şi spală legumele, se taie în bucăţi mai mari: ceapa peştişori, morcovul rondele, iar ţelina cuburi sau bastonaşe. Pulpele se prăjesc câteva minute pe fiecare parte în câteva linguri cu ulei încins.După aceea se scot, iar în uleiul rămas se căleşte ceapa şi legumele după care adăugăm pasta de roşii, vinul, apa, foile de dafin şi potrivim de condimente.Fierbem la foc potrivim aproximativ 1 oră, după care adăugăm usturoiul şi pătrunjelul tocate fin.Se serveşte cu un pahar de vin roşu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net