Reţete de la cititori: Tocană de porc cu cartofi şi zucchini - Panazan Bianca Raluca
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Carne de porc1 ceapă albă1 morcov2 dovlecei3-4 cartofi3-4 linguri suc de roşii50 ml vin roşumărarrozmarinsare/piper
Preparare: Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit 2 minute.
Se adaugă carnea tăiată cuburi şi morcovul tăiat rondele.
Se stinge cu vin şi se lasă până scade zeama după care se adaugă apă cât să acopere carnea.
Cartofii îi tăiem cuburi, îi punem peste carne, adăugăm apa cât aproape să acopere şi lăsăm la foc mic sa fiarbă.
Când cartofii sunt pe jumătate fierţi, se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi.
Punem sucul de roşii şi condimentele şi lăsăm să fiarbă carnea şi legumele.
Se presară mărar tocat mărunt.