Reţete de la cititori: Tort amandina - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

PrepararePentru prepararea blatului se bat spumă albuşurile cu sarea şi zahărul. Se adaugă apa, cacao, gălbenuşurile bătute separat şi 12 linguri de făină. Se amestecă toate ingredientele cu mixerul, apoi se toarnă compoziţia într-o tavă rotundă şi se coace până trece proba cu scobitoarea. Ingrediente cremă: 800 ml frişcă lichidă şi 800 g ciocolată,1 esenţă de rom, 100 g unt. Se rupe ciocolata bucţăi şi se pune peste frişca lichidă la foc până se omogenizează şi totul devine o cremă consistentă. Apoi se ia de pe foc şi se pune esenţa de rom şi untul, după ce s-a răcit se mixează şi se îmbracă tortul. Eu l-am decorat cu fulgi de migdale

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net