Reţete de la cititori: Tort cu iaurt şi piersici - Adriana Szerepi

Ultima actualizare:

PreparareBlatul: se bat albuşurile apoi se adaugă zahărul şi zahărul vanilat, gălbenuşurile, uleiul şi la sfârşit făina amestecată cu praful de copt şi cacao. Se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt iar deasupra se presară fulgii de migdale. Se coace la foc potrivit. Crema: se amestecă iaurtul cu zahărul pudră. Piersicile se taie în bucăţi mici. Hidratăm gelatina apoi o topim şi o adăugăm la iaurt. Batem frişca şi o amestecăm cu iaurtul. La urmă adăugăm piersicile scurse de suc. Eu am tăiat blatul în 2 foi apoi l-am tăiat în jumătate. Aşa am obţinut 4 foi şi un tort mai mic. Am însiropat cu siropul compotului. Tortul l-am îmbrăcat în pasta de zahăr. Înainte de a pune pasta de zahăr, întind un strat subţire de cremă de unt pentru a se lipi bine pasta de zahăr (crema de unt: untul se freacă cu zahărul şi zahărul vanilat până obţinem o cremă fină).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net