Retete de la cititori: Tort cu mere si zahar ars / Mihaela Grigore

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Într-o cratiţă cu pereţii înalţi se pune la topit zahărul. După ce s-a topit bine se îmbracă pereţii în zahăr şi se lasă să se răcească. Laptele, ouăle, zahărul şi esenţa de vanilie se amestecă bine şi se toarnă peste merele tăiate felii, care în prealabil au fost aşezate în cratiţa cu zahăr ars. Cratiţa se aşează într-o oală cu apă fierbinte, se introduce la cuptor şi se ţine până ce crema se leagă uşor (cam 20 minute). Între timp se amestecă ingredientele pentru blat şi se răstoarnă peste crema de zahăr. Când blatul s-a copt se scoate şi se lasă la răcit. După ce s-a răcit bine se răstoarnă pe un platou şi se decorează cu frişca şi plicul de tort gelee preparat conform indicaţiilor de pe plic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net