Reţete de la cititori: Tort rece cu biscuiţi - Coca Brumă

Ultima actualizare:

Pentru crema:2 plic Creme Ole de la Dr Oetcher de cacao250 ml smantana pentru frisca150 ml laptepentru glazura:100 g ciocolata amaruie50 g unt50 ml smantana pentru friscapentru blat: biscuitii se rup cu mana bucati potrivite si se amesteca cu nuca taiata bucati si migdalele macinate.Topim ciocolata impreuna cu untul intr-un vas la foc mic. Cacao o amestecam cu zaharul, apoi o "desfacem" cu laptele rece. Sosul obtinut se amesteca cu ciocolata topita. Se omogenizeaza si se lasa la racit. Cand s-a racorit se aromeaza cu rom.Sosul se toarna peste biscuiti si se amesteca bine, pana compozitia se imbiba cu sosul de ciocolata.Cand compozitia a devenit oarecum "legata" se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza cu lingura.

pentru crema:Se pun intr-un bol frisca, laptele si budinca. Se bate cu mixerul pana crema se intareste bine. Se pune crema peste blatul de biscuiti, se niveleaza si se da la frigider cateva minute, pana pregatim glazura

glazura:Topim ciocolata intr-un vas la foc mic, cu smantana si unt. Cand ajunge la punctul de fierbere dam deoparte si omogenizam. Lasam la racit si cand a ajuns la temperatura camerei se toarna peste prajitura. Se da la rece pana in momentul servirii.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
salata de boeuf jpeg
unnamed jpg
Mercur Retrograd, horoscop jpg
02pharma jpg
cabbagerolls 9900923 1280 jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
cupon progresiv 2560x1440 jpg
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net